Nie ma takiego rachunku! Sprawdź wprowadzony numer rachunku.
Wpisywałem już kilka razy. :(
(-) Tomasz baron von Habsburg
Nie ma takiego rachunku! Sprawdź wprowadzony numer rachunku.
الوـس napisał(a):Mogę zaproponować Przedbiedę.
Tomasz von Habsburg napisał(a):[justify]Nie ma takiego rachunku! Sprawdź wprowadzony numer rachunku.
Wpisywałem już kilka razy. :(
Prawda, to między innymi dzięki nim nastąpiła wulgaryzacja Królestwa, ale widocznie właśnie tego
potrzebował Dreamland i tego najwyraźniej potrzebuje dzisiaj cały mikroświat (z tego miejsca autor pozdrawia
Naczelnego Cenzora Kamińskiego).
الوـس napisał(a):Korzystając z okazji chciałbym zapytać, czy jest gdzieś lista nimów, bo ja swojego nie zamierzam się uczyć, więc ciągle muszę go sprawdzać w parlamencie.
Chamberlain napisał(a):Mojego NIM "nie ma w bazie CBD". Nie dokonam przelewu.
matmax napisał(a):Po zalogowaniu się listę numerów NIM można sprawdzić też na liście mieszkańców.
matmax napisał(a):Również w nowym banku?
Polyna napisał(a):Swoją drogą, dlaczego nie podano tutaj ceny w engelsach, mimo że:
1. Została wylistowana wewnątrz numeru („SUGEROWANA CENA: 2500 Ð / 5000 LT / 35 Ɇ”)
2. Była zapowiadana przez tow. Radzieckiego możliwość zapłacenia nimi?
الوـس napisał(a):Żeby się zalogować, trzeba znać swój NIM :D
Chamberlain napisał(a):Mojego NIM "nie ma w bazie CBD". Nie dokonam przelewu.
Tymoteusz napisał(a):No, chociaż wie ktoś co miałem na myśli sprzedawając Ung Wittowi
Kolumna z komentarzami tow. Radzieckiego jest akurat przede wszystkim kolumną o wydźwięku satyrycznym, jednak to wyznanie jest dosyć niepokojące. Poważnie zawarł Pan umowę, wiedząc o tym, że nie ma Pan do tego prawa?
Karolina Aleksandra napisał(a):Poważnie zawarł Pan umowę, wiedząc o tym, że nie ma Pan do tego prawa?
Karolina Aleksandra napisał(a):Jeśli do wieczora problem nie zostanie rozwiązany, wyślę Panu egzemplarz — zapłaci Pan później, po uzyskaniu dostępu do konta w CBD.
Chamberlain napisał(a):Proszę się nie kłopotać. Odpuszczę sobie lekturę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości