Fryderyk Orański-Nassau napisał(a):Zabawne to wszystko. Choć nam w tym czy zeszłym roku na wordpressy też się coś tam włamywało.
Karolina Aleksandra napisał(a):Forum IV Rzeszy zostało opanowane przez… rosyjskich agentów?
Karolina Aleksandra napisał(a):W międzyczasie powstało nowe państwo niemieckie, do którego zostali zaproszeni mieszkańcy „czwórki”.
Karolina Aleksandra napisał(a):A Fuehrer za spadek aktywności obwinia… odejście niejakiego Arkadiusza K.
Karolina Aleksandra napisał(a):U nas to wciąż popularna metoda, ale w najbliższym czasie zrobimy przegląd, czy nigdzie się nic nie zalęgło.
PTR napisał(a):Najlepszym rozwiązaniem jest zamykanie komentarzy. Tak chyba zrobimy na stronach Scholandii.
Karolina Aleksandra napisał(a):Gdy wchodzę na blogi, które go utylizują
الوـس napisał(a):Naprawdę tak trudno było napisać "używają"? Przecież to słowo jest nawet krótsze, niż "utylizują".
Alatriste napisał(a):الوـس napisał(a):Naprawdę tak trudno było napisać "używają"? Przecież to słowo jest nawet krótsze, niż "utylizują".
W życiu bym nie pomyślał, że utylizować może znaczyć to samo co używać. :(
Jezus Ipanienko napisał(a):A ja mam w to wyjebane.
BTW miałem wczoraj kola na ołpenspejsie w sprawie dedlajnu na prodżekt jueksa apki, który tak się przedłużył, że nie wyrobiłem na lanczyk, bo klient chciał wszystko asap a my mu tłumaczymy, że jak da nam więcej czasu to nie zaliczymy fakapu.
A ten prodżekt polegał na robieniu laski?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości